zaterdag 1 juni 2013

Kantjesswap 2012.

 Op het forum van "zelf lingerie maken" werd in de zomer van 2012 een kantjesswap gehouden. Je krijgt dan een enveloppe met drie kantjes toegestuurd, waaruit je dan één of meerdere kantjes kiest. Je vult de enveloppe dan weer aan tot drie en stuurt hem door naar de volgende. Eerst wist ik niet welke ik zou kiezen. Maar ineens dacht ik aan de lycra die min dochter eerder dat jaar had uitgezocht bij KB. De kleur van het kantje was precies dezelfde kleur als het streepje wat daar in zat.


Het pakketje lag dus al enige tijd te wachten om tot een bh en slip gemaakt te worden. Mijn dochter wilde echter eerst andere setjes gemaakt hebben, maar uiteindelijk dan toch aan deze begonnen.
Ik had gehoopt (alweer) dat mijn dochter wel wat ideetjes zou hebben hoe al het materiaal te verwerken, ze vind echter alles goed. Na wat gepuzzel ben ik tot dit resultaat gekomen.


3 opmerkingen:

 1. Dat is een heel moo setje geworden en ook heel erg leuk gedaan de kant verwerking. Is alles zelf getekend? Hier ga je veel plezier van hebben.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie combinatie. Leuke cupverdeling.

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk fris setje is dit geworden.
  Mooi zoals je het kant verwerkt hebt.

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen